Huidverbetering Waalwijk: wat is huidverbetering?

huidverbetering Waalwijk

Huidverbetering Waalwijk behandelingen hebben tot doel de functie van de huid gezonder te maken. Een gezonde huid is automatisch ook een mooiere huid, en dat willen we natuurlijk allemaal. De vraag naar huidverbetering is zo groot dat het aanbod tegenwoordig zo groot is dat we niet meer goed weten welke producten nou de beste zijn. Dermatologen voeren alleen behandelingen uit waarvan de effectiviteit ook is bewezen door wetenschappelijk onderzoek in theorie en in de praktijk zijn uitgevoerd. Behandelingen zijn meestal intensiever en grondiger dan cosmetische behandelingen maar kosten vaak ook iets meer dan een normale schoonheidsbehandeling.

huidverbetering Waalwijk

Wat is eigenlijk huidverbetering? 

Behandelingen van huidverbetering Waalwijk richten zich op: 

  • Versnelling van de celdeling. Dit betekent regeneratie van de epidermis en dunner worden van het stratum corneum (“fris” en verminderde verdonkering). 
  • Stimuleert het binden van weefselcellen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en verstevigt de dermis.
  • Zorgt voor een betere bloedcirculatie in de huid. Hierdoor kunnen er meer zuurstof en voedingsstoffen de cel binnenkomen. 
  • Het controleert pigmentcellen en talgklieren om de vorming van onzuiverheden te verminderen en de huid egaler te maken.

Hoe werkt huidverbetering?

 Onze huid heeft zo’n groot vermogen om te regenereren, dat huidtherapeuten er bewust gebruik van maken en er een beetje de draak mee steken. Hierdoor worden de huid en bindweefselcellen wakker. De intensiteit van de behandeling zal geleidelijk toenemen. Op deze manier kunnen alle huidlagen optimaal naar voren worden gebracht. Het is belangrijk om de huid voldoende tijd en rust te geven om nieuwe cellen en collageen opnieuw te vormen. Doseren is de kunst van het vak! Allereerst is het natuurlijk belangrijk om de factoren die huidonregelmatigheden veroorzaken, zoals pigmentvlekken en onzuiverheden, tegen te gaan. Dermatologen hebben voldoende dermatologische kennis om de oorzaak van het probleem te lokaliseren en advies te geven. Bezoek Dermavision voor meer informatie.