Hoeveel kost het om je benen te laten laseren?

Hoeveel kost het om je benen te laten laseren?
Het ontharen van de benen is een noodzakelijk kwaad wanneer je straks in het voorjaar weer het terras op wil in Amsterdam. Dit is waarom steeds meer vrouwen kiezen voor laserontharing om voor altijd af te rekenen met het ongemak van ongewenste haargroei. Maar hoeveel kost benen laseren in Amsterdam eigenlijk? In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt.

Waarom laserontharing?

Laserontharing is veruit de meest effectieve ontharingsmethode op de markt. In tegenstelling tot traditionele methoden, zoals scheren, epileren en waxen, vernietigt een laser het haarzakje en stopt het de groei ervan. Hierdoor blijven je benen veel langer glad en zacht. Bovendien is laserontharing pijnloos en veel minder belastend voor de huid, waardoor het een populaire keuze is voor veel mensen.

De kosten van laseren?

De kosten van je benen laten laseren is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied – wil je het hele been laten laseren of alleen het boven of onderbeen – het huidtype en de dichtheid van de haargroei. Over het algemeen zijn er tussen de 6 en 15 behandelingen nodig. Reken bij een goede laserkliniek op € 500 per sessie (voor beide benen). Vaak kun je de kosten van laseren wel wat drukken wanneer je een voordeelpakket aanschaft. Laserontharing is een permanente oplossing. Sommige laserklinieken bieden ook de zogenaamde touch-up sessies aan, voor het geval dat er na verloop van tijd nieuwe haargroei ontstaat. Over het algemeen liggen de kosten voor deze sessies een stuk lager dan bij de eerste behandelingen, omdat er minder haar verwijderd hoeft te worden.

Investering die de kosten van laseren meer dan waard is

De kosten van laseren zijn niet mals. Maar je zult weinig vrouwen tegenkomen die niet blij zijn met het eindresultaat. Je investering betaalt zichzelf namelijk terug in gemak, tijdsbesparing en mooie gladde benen. Tot slot: kies altijd voor een gerenommeerde laserkliniek. Want als het gaat om de gezondheid van je huid, wil je in vaardige handen zijn. Kijk hier voor een overzicht van onze andere artikelen over verzorging