Genieten in het zuiden van het land

vakantiepark Limburg

Een van de mooiste plaatsen die je vindt in Nederland, Limburg is van ongekende schoonheid. Het is niet voor niets dat vakantiepark Limburg er te vinden is, de combinatie van de leuke camping en de prachtige omgeving maakt je vakantie onvergetelijk. Voor iedereen zijn er mogelijkheden, wil je lekker kamperen met je caravan of vouwwagen, of logeer je in een luxe bungalow. Wanneer je de camping op komt voel je direct het vakantiegevoel wat er heerst.

vakantiepark Limburg

Veel activiteiten en mogelijkheden

In het vakantiepark Limburg is er geen dag dat je niets te doen hebt, voor de kinderen is er een animatieteam zodat zij lekker vermaakt worden. Maar als ouders is er ook meer dan voldoende te doen, gooi een balletje in de bowling of neem een drankje op het het terras. Zon of regen maakt bij de Leistert niet uit, het subtropisch zwemparadijs zorgt ervoor dat het voelt alsof je op een tropisch eiland bent. Schijnt de zon in de zomer dan is er ook nog eens een buiten golfslagbad.

Ongekende mogelijkheden voor kinderen

Wanneer je kinderen hebt kun je niet om vakantiepark Limburg heen, de ongekende mogelijk voor kinderen om binnen en buiten te spelen laat je niet onbenut. Terwijl de ouders toekijken met een drankje op het terras, spelen de kinderen in de indoor speeltuin. Voor de inwendige mens is er ook meer dan voldoende, de Leistert heeft maar liefst drie restaurants waar je kan eten. Een À la carte restaurant, een Snackbar en een Tafelgrill restaurant, keuze genoeg dus.