Geniet van waterpret tijdens je vakantie

last minute vakantiepark met subtropisch zwembad

Natuurlijk is een zwembad om te genieten in de vakantie onmisbaar, wil je nog even lekker op vakantie dan is een last minute vakantiepark met subtropisch zwembad de perfecte oplossing. Heb je besloten om een vakantie te boeken naar vakantiepark Hof van Zeeland, dan heb je gratis toegang tot dit prachtige zwembad in Goes. In het zwembad kan je met het hele gezin lekker genieten, van verschillende faciliteiten wat het zwembad te bieden heeft. Glijbanen en stroomversnellingen maken de waterpret compleet, gegarandeerd veel waterplezier voor jong en oud.

Ook voor de sportieve gasten

Naar het last minute vakantiepark met subtropisch zwemparadijs kun je ook als je een sportieve zwemmer bent, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad is namelijk ook mogelijk, Van al dat zwemmen en spelen in het water met de kinderen krijg je natuurlijk honger, op het zwemmers terras geniet je van een hapje en een drankje met het hele gezin. Het zwembad geeft je tijdens je vakantie, de zekerheid dat je urenlang plezier hebt voor zowel kinderen als volwassenen. Dit is allemaal gratis wanneer je een vakantie boekt in het vakantiepark, boek nu snel je last minute vakantie bij Hof van Zeeland. 

last minute vakantiepark met subtropisch zwembad

Ook buiten zwemmen is mogelijk

In de zomer is het natuurlijk heerlijk om buiten te zwemmen met de zon in je gezicht, wanneer je boekt bij last minute vakantiepark met subtropisch zwemparadijs heb je deze mogelijk ook. Naast de camping ligt namelijk een heerlijk buitenbad waar je toegang tot hebt, voor de kinderen een mooie glijbaan waar ze vanaf kunnen glijden het heerlijke water in. Op de kant kun je van de zon genieten, neem plaats op een van de ligbedden en maak er een ontspannen vakantie van met een mooi kleurtje. Het is tevens handig dat vanaf de weide, je de kinderen ook goed in de gaten kunt houden.