Dit is waarom je naar Duisburg Duitsland zou moeten gaan!

Duisburg Duitsland

Jaarlijks zijn er duizenden Nederlanders dier ervoor kiezen om naar Duisburg Duitsland op vakantie te gaan. Dit omdat de stad erg veel te bieden heeft en ook nog eens dichtbij Nederland ligt. Als je van plan bent om binnenkort naar Duisburg toe te gaan dan is het wel aan te raden om de reis goed voor te bereiden. In de stad zelf is namelijk per se heel veel te doen, maar in de omgeving wel. 

Duisburg Duitsland

Bezoek de grootste binnenhaven van de wereld

Duisburg heeft zich na de Tweede Wereldoorlog ontwikkeld tot een industrie- en havenstad. Als je in Duisburg bent is het zeker aan te raden om de haven eens te bekijken. De binnenhaven van Duisburg is namelijk de grootste ter wereld en die moet je een keer gezien hebben!

Ga met je gezin naar het pretpark!

Als je van plan bent om met je kinderen naar Duisburg te gaan, vergeet dan zeker niet om het pretpark te bezoeken. Het Duitse pretpark heeft een grote omvang en is goed te betalen. Daarnaast zijn er vrijwel altijd kaartjes vrij en hoef je dus niet per se ruim van te voren te reserveren. 

Curryworst mit pommes

Een andere reden om naar Duisburg Duitsland te gaan is omdat ze daar erg lekker eten verkopen. Zo is bijvoorbeeld de curryworst mit pommes erg lekker en zeer geliefd onder de Nederlanders. Wanneer je overigens naar een Duits restaurant gaat dan heb je over het algemeen zeer snel je eten. Dit in combinatie met het lekkere eten maakt het erg prettig om in Duisburg te gaan uiteten.