Voor de ultieme ontspanning, vortexhealing

Nooit had ik van vortexhealing gehoord, nu weet ik wel beter, dankzij een kennis van me die heeft me verwezen naar Shanti healing. Ik liep al jaren mezelf voorbij, bij het minste of geringste kon ik al ontploffen. Ik liep een beetje over in mijn werk, maar om dan wat rustiger aan te doen nam ik elke keer weer meer hooi op mijn vork. Ik was zo een persoon die geen nee kon zeggen. Probeerde aan van alles mee te doen, ook al liep ik op mijn tandvlees. Tot ik op een morgen wakker werd met een heel depressief gevoel, dit was niet normaal. Toch maar naar mijn werk gegaan, maar binnen tien minuten had ik al meerdere personen afgesnauwd. Dit was alles behalve ik zelf, hier moet snel iets aan gedaan worden.Gesprekken met de huisarts leverde alleen maar een voller medicijn kastje op, maar de oorzaak werd niet aangepakt. Behalve dat ik bijna verslaafd raakte aan het aantal medicijnen  bleven de klachten voortduren. Ik besloot om voor een vortexhealing te gaan. Had ik deze healing maar eerder gedaan, dan had ik niet zoveel medicijnen in huis. Wat een geweldig gevoel had ik na deze healing, voelde me meteen een ander mens, en dat al na een behandeling.  shanti-e1459517912194

Ben herboren

Dankzij de healing die ik nu al meerdere keren heb gehad voel ik me als herboren. Ik heb het gevoel dat ik de hele wereld weer aan kan. Zie de mooie dingen van het leven weer, en kan weer genieten van de kleinste dingen in het leven.  Loneliness_4101974109-300x239