Boter zoals boter bedoeld is

bio shea butter

Soms moet je niets toevoegen om het maximale ergens uit te halen, zo ook bij deze bio shea butter. De boter wordt vervaardigt zoals het al duizenden jaren wordt gedaan, de beste noten worden geselecteerd voor het vervaardigen van deze boter. De boter heeft een certificaat gekregen door Skal, de hoogste die er te verkrijgen is op de markt. Als er nog twijfels waren over de kwaliteit van de boter kun je die nu overboord gooien met die certificaat. De bomen worden ook beschermd, tijdens de bewerkingen worden de bomen niet beschadigt en de natuur behouden.

bio shea butter

Afkomstig uit Ghana

Al duizenden jaren wordt de bio shea butter gewonnen uit de noten van de shea bomen in Ghana. De bomen die worden gebruikt groeien prachtig in het wild en niet op plantages. De noten zorgen voor een zachte boter die perfect is om de huid mee te hydrateren en te verzorgen. Bij aankomst in Nederland wordt er gecontroleerd met een filter of de boter echt 100% schoon is. De boter zorgt er ook voor dat er veel vrouwen ook werk hebben in de Afrikaanse stad, ook niet geheel onbelangrijk aangezien het een arm gedeelte is waar de bomen groeien.

bio shea butter

Ongekende kwaliteit

De bio shea butter is van ongekend hoge kwaliteit, de combinatie van niet verzeepbare vetten en het unieke vetzuurprofiel zorgen voor een zeer verzachtende en verzorgende werking. Niet voor niets is de boter een van de topproducten van butterwise.com. Gebruik je de boter op een droge huid dan zal je een wereld van verschil zien. De huid zal elastischer worden en beter aanvoelen en minder irriteren dan als het droog is. Het gebruik van de boter wordt ook gestimuleerd in de cosmetische industrie, uniek aan de boter is dat je het ook kunt gebruiken om eten mee te bereiden omdat het eetbaar is.