Veel meer energie dankzij energetische therapie

Sinds ik energetische therapie heb gehad voel ik mij een stuk energieker. Toen een vriendin mij over deze therapie vertelde moest ik wel lachen, iets waar ik nooit in heb geloofd was dit soort therapie wel. Therapie waardoor je jezelf beter ging voelen. Maar als je het nooit geprobeerd heb kan je hierover ook niet oordelen. Zo gezegd, zo gedaan en heb ik een afspraak gemaakt bij Shanti Healing voor een Thètahealing. Dit is een alternatieve behandelmethode die gebaseerd is op het vermeend beïnvloeden van hersengolven. Door middel van meditatie  en oefening leer je om ziektes en ongemakken te overwinnen en een gelukkig leven te leiden. 

Therapie heeft bijzonder goed geholpen

Na meerdere behandelingen van deze energetische therapie kan ik zeggen dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Ik heb veel en veel meer energie gekregen en kan nu de negatieve invloeden van buitenaf makkelijker van mij af zetten. Voortaan geef ik niet zo snel meer een oordeel over dingen zonder dat ik deze eerst zelf heb ondergaan. De therapie die ik bij Shanti Healing heb gedaan heeft mij bijzonder goed geholpen en ik kan iedereen aanraden om ook eens een afspraak te maken voor één van deze behandelingen.