PS food & lifestyle: alle ins en outs 

afslankprogramma PS food & lifestyle

Wil je afvallen maar vind je het moeilijk om dat te doen door vooral weinig te eten? Dan kan het afslankprogramma PS food & lifestyle mogelijk een oplossing voor je zijn. In dit artikel vertellen we je alles over de ins en outs.

PS food & lifestyle: wat houdt het in?

PS food & lifestyle is een programma dat gericht is op het veranderen van je eetpatroon. Het is dus niet zozeer de bedoeling dat je minder gaat eten, maar dat je met name anders gaat eten. Om dat voor elkaar te krijgen krijg je onder andere begeleiding van een coach waarmee je wekelijks kunt sparren. Dat geeft een fijn gevoel als het even wat minder goed gaat met afvallen of als je juist een succes wilt vieren.

afslankprogramma PS food & lifestyle

Wat zijn de voordelen van PS food & lifestyle?

  • Het afslankprogramma is er met name op gericht dat je minder koolhydraten gaat eten en juist meer eiwitten. Daardoor val je over het algemeen sneller af.
  • Doordat het uitgangspunt is dat je niet zozeer minder gaat eten, maar vooral anders is de kans wat kleiner dat de kilo’s er opnieuw aanvliegen dan bij andere afslankprogramma’s het geval is waarbij je met name weinig mag eten.
  • Doordat je 1 op 1 coaching krijgt, krijg je een extra stimulans om je doelstellingen te behalen. Een coach stimuleert immers om je in te zetten voor het behalen van je doelen.
  • Je hebt minder last van een hongerig gevoel omdat je met het PS food & lifestyle afslankprogramma niet op een houtje hoeft te bijten.
  • Het PS food & lifestyle programma is behoorlijk gevarieerd qua producten. Daardoor kun je tijdens het afvallen nog steeds genieten van gevarieerd en lekker eten. Dat gegeven helpt om door te zetten.

Dit kun je verwachten als je met het afslankprogramma start

Je krijgt eerst een intakegesprek waarin je doelstellingen worden vastgesteld. Daarbij krijg je ook advies over hoe je die doelstellingen kunt behalen. Bovendien krijg je tijdens het intakegesprek het starterspakket gepresenteerd waarmee je de eerste week van het PS food & lifestyle programma vooruit kunt.

Als je het intakegesprek hebt gehad begint een periode waarin je wekelijks contact hebt met je coach om de voortgang van het afvallen te bespreken. Tijdens het wekelijks contact worden ook de producten voor de volgende week gekozen.

Wat zijn de kosten voor het PS food & lifestyle programma?

Allereerst is er het starterspakket dat € 159,- kost. De prijs kan natuurlijk iets hoger uitvallen als je dit artikel leest vanwege de hoge inflatie van de afgelopen periode. Zoals eerder aangegeven bevat het starterspakket voldoende producten om ongeveer een week het programma te volgen. 

Na de eerste week kun je rekening houden met ongeveer € 15,- per dag aan kosten. De meeste PS food & lifestyle coaches rekenen geen kosten voor de coachingsgesprekken als je een bepaalde hoeveelheid producten afneemt.

Meer weten over PS food & lifestyle?

Dat adviseren we je om contact op te nemen met een schoonheidssalon waar het PS food & Lifestyle programma wordt aangeboden. Een voorbeeld van een schoonheidssalon waar je terecht kunt is Hair Change.