Behandeling voor een egale huid? Kijk voor dermapen

Dermapen behandeling

Ben jij op zoek naar de egale huid waar je zo vaak over gedroomd hebt? Dan kan deze droom nu tot werkelijkheid komen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om te kijken voor een dermapen behandeling. Dan hoor je jezelf natuurlijk al denken, wat is dermapen eigenlijk? Dit is een behandeling om de egale huid weer terug te krijgen. Je kan bijvoorbeeld last hebben van pigmentvlekken, waardoor je geen egale huid meer hebt. Om wel een egale huid te krijgen, kun je kiezen voor de behandeling dermapen!

Dermapen behandeling

Hoe werkt dermapen? 

Dermapen is een methode die wordt gebruikt voor het creëren van een gezonde, maar ook egale huid. De dermapen glijdt namelijk over de huid en maakt verticaal veel microgaatjes in de huid. Hierdoor worden er erg veel voedingsstoffen opgenomen in de huid. Hierdoor zal je huid ook gereinigd worden, waardoor je een gezondeen egale huid kunt creëren. Het kan voorkomen dat er wondjes worden gecreëerd met de dermapen. Gelukkig zijn deze niet met het blote oog te zien. Daarnaast sluiten de wondjes ook al na 7 minuten omdat ze zo klein zijn. 

Laat de oude cellen verwijderen 

Elke huid zit onder de oude cellen die het lichaam niet willen verlaten. Dit komt omdat jouw lichaam de oude cellen niet afstoot. Hierdoor kan het herstel van bijvoorbeeld pigmentvlekken, erg lang duren. Je wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gaat en daarom kun je kiezen voor de behandeling met de dermapen. Met deze behandeling worden de oude cellen verwijderd, waardoor er plaats wordt gemaakt voor nieuwe en schone cellen.