Overmatig zweten, kies voor botox oksels

Heb je last van overmatig zweten onder de oksels? Dan is dat natuurlijk vervelend en kan het best zijn dat je je hiervoor schaamt. Zo krijg je natte vlekken in je shirts en kunnen andere dit ook zien en is dat natuurlijk vervelend. Zweten is een heel normaal lichamelijk verschijnsels wat zomaar kan gebeuren. Echter zijn er sommige personen die hier meer last van hebben dan andere en dat is natuurlijk zeer vervelend. Naast dat je natte vlekken krijgt in bijvoorbeeld je shirt kan het ook behoorlijk stinken. Echter kun je daar tegenwoordig verandering in brengen en kun je dit doen met botox. Nu zul je wel denken botox is toch alleen om iets aan jezelf te veranderen qua uiterlijk? Dit klopt, maar het helpt ook tegen overmatig zweten en botox oksels is hiervoor dus ideaal. Maar hoe werkt een botox oksels behandeling precies? In dit artikel gaan we dat uitgebreid behandelen en kun je daar achter komen, ideaal toch?

Botox oksels behandeling

Heb je last van overmatig zweten onder je oksels? Dan is een botox oksels behandeling de ideale oplossing en kun je hiermee de zenuwen blokkeren die je zweetklieren aansturen. Dit doet de specialist door middel van 15 prikjes botox per oksel. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en hierdoor kun je minder zweet produceren. De botox oksels behandeling heeft direct effect en je merkt dit ook gelijk doordat je minder zweet. Dit effect houdt enkele maanden aan en kun je daarnaar weer de behandeling laten uitvoeren. Het voordeel is dat je ook niet hoeft te herstellen van deze behandeling. Zo kan het gevoelig zijn de eerste dagen, maar heb je erna geen last meer van. Voordat je de botox oksels behandeling laat uitvoeren is het van belang dat de oksels goed geschoren zijn.

Wanneer is een botox oksels behandeling mogelijk?

Een botox behandeling kun je bijna altijd laten uitvoeren, maar kan niet iedereen hiervoor in aanmerking komen. Als je last hebt van een spierziekte is het niet verstandig om gebruik te maken van deze behandeling. Daarnaast is het verboden om deze behandeling te nemen als je zwanger bent of zelfs borstvoeding geeft. Ook kan een allergie voor botox ervoor zorgen dat de behandeling niet verstandig is. Daarbij kost een botox behandeling voor de oksels ongeveer rond de 300 euro en kan dit verschillen per kliniek.

Kliniek uitkiezen

Je wilt natuurlijk de botox oksels behandeling laten uitvoeren door een kliniek met expertise. Op het internet kun je veel verschillende klinieken vinden en moet je er een zoeken die zijn werk goed uitvoert. Hierbij kun je ook kijken op de website en kun je een pagina vinden met meer informatie over de behandelingen. Vertrouw je het niet? Kijk dan eens eventjes naar de reviews van vorige klanten en kun je hier zien wat zij van de aanbieder vonden. Wil je de exacte prijzen weten? Vraag dan een offerte aan, zodat je niet voor een verrassing komt te staan bij het betalen van de behandeling.