Mary Cohr

Al meer dan 40 jaar weten de schoonheidsspecialistes van Mary Cohr hoe zij vrouwen over de hele wereld mooier kunnen maken. De producten van het hoogwaardige merk worden ontwikkeld in haar eigen laboratoria. Mary Cohr is één van de weinige merken die een certificaat mocht ontvangen voor de allerhoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft wel aan wat de kwaliteit van het merk is.

Mary Cohr vindt haar oplossingen voor huidproblemen in de natuur. In de laboratoria worden de beste planten geselecteerd waar alleen de zuiverste actieve ingrediënten uitgehaald worden. Mary Cohr was het eerste schoonheidssalonmerk dat behandelingen ontwikkelde die zo natuurlijk mogelijk waren. Toen al, maar nu nog steeds, zijn de producten van het merk vrij van parabenen, vrij van genetisch gemanipuleerde stoffen, vrij van synthetisch materiaal en verrijkt met huidvriendelijk parfum.

Ook de Sun lijn van Mary Cohr bevat alleen de allerbeste ingrediënten voor ieder huidtype. De zonbeschermingsproducten beschermen je huid tegen schadelijke UV stralen en helpen om sneller een mooie gebruinde teint te bereiken. Het gebruiken van zonbeschermingsproducten is erg belangrijk, aangezien de zon de grootste oorzaak is van vroegtijdige huidveroudering. De producten uit de Sun lijn bevatten SPF om je huid optimaal te beschermen. Hoe lichter je huid is, hoe hoger de SPF-factor moet zijn.

De Spray Protection Invisible bevat SPF30 en is een transparante spray die makkelijk op het lichaam aan te brengen is. De spray bevat ook anti-aging ingrediënten die het DNA van de huidcellen versterken. Breng het product aan voor het zonnen en herhaal dit regelmatig om er zeker van te zijn dat de huid beschermt wordt tegen de negatieve effecten van UVA- en Uv-stralen. Na het zonnebaden kan je genieten van een diepere en egalere teint.

Wil je wel een bruine teint maar niet het risico op huidbeschadiging? De Mary Cohr Perfect Bronze Autobronzant Visage is een zelfbruiner voor het gezicht die zorgt voor een prachtig effect. Direct na het aanbrengen zal de huid een diepere bruine kleur krijgen. Herhaal het aanbrengen regelmatig om de teint te onderhouden of intenser te maken.

Naast producten voor een bruine huid, heeft Mary Cohr natuurlijk ook andere verzorgingsproducten. De Jeunesse productlijn verzorgt de rijpere huid, de Nutrition collectie voedt de zeer droge huid en de Swhite behandelt hyperpigmentatie. Het brede scala aan Mary Cohr verzorgingsproducten vind je natuurlijk bij Beautyfahsionshop. Dankzij de allerhoogste kwaliteitsstandaarden die het merk te bieden heeft, ben je met Mary Cohr altijd verzekerd van een stralende huid.