Kleding leren maken bij modevakschool Breda

Vandaag de dag is iedereen altijd druk, druk, druk. Zelf ben ik ook zeer druk, maar ik heb naast mijn werk een hobby kunnen vinden waar ik al mijn stress in kwijt kan, kickboxen. Mijn vriendin heeft vorige week ook van de dokter te horen gekregen dat ze een hobby moet zoeken om zich te kunnen ontspannen, maar dat is moeilijk om iets te kunnen vinden waar haar interesse naar uit gaat. Het toeval was dat een vriendin bij ons op visite kwam en vertelde dat ze bij modevakschool Breda een cursus was begonnen om kleren te leren maken. Ze had een foto laten zien van een leuke blouse die ze al had gemaakt, en ik moet zeggen dat mijn vriendin dat ook wel zag zitten. Eindelijk iets wat mijn vriendin ook zag zitten, eigen kleren maken leek haar altijd wel leuk, maar nu ze de kans krijgt om het ook te leren vond ze het helemaal geweldig. De rest van de avond ging alleen maar over modevakschool Breda.  cropped-logo_alexia_klein-01

Zelf een broek gemaakt

Eindelijk heeft mijn vriendin een hobby gevonden waar zij zich in kan ontspannen. En ik moet zeggen dat het duidelijk te merken is dat ze eindelijk een beetje stress kan omruilen voor een goed humeur. Ze gaat nu samen met haar vriendin één avond in de week naar de cursus, en vorige week kwam ze met haar eerste zelf gemaakte broek thuis. Inmiddels is ze aan een blouse voor mij begonnen, ben benieuwd wanneer de blouse klaar is. 2945-threads-green-colors