Ik ben helemaal verslaafd aan bordspellen

Sinds ik de website van The Game Freak op het internet heb gevonden en de vele verschillende bordspellen ben ik helemaal in mijn sas. Je zal wel denken wat moet een blog over deze spellen hier op de site van wellness en ontspanning, maar zodra ik een bordspel uit de kast pak voel ik mij lekker relaxed. Helemaal wanneer ik aan het spel begin, dan ben ik helemaal alle bezigheden van de hele week vergeten en ga ik volop met het spel aan de slag. Echt een aanrader om eens op deze site van The Game Freak te gaan kijken of er ook een leuk spel voor je tussen zit.  

Zeer leuke spellen hier te verkrijgen

Al snel kan je op de website van deze bordspellen zien dat er een enorme keuze is. Zo kan je spellen voor meerdere personen kopen, maar ook spellen waar je alleen mee aan de slag kan. Deze spellen zijn tegen een zeer aantrekkelijke prijs te verkrijgen en wanneer je een grote bestelling plaatst krijg je ook meer korting. Genoeg redenen om hier een leuk spel te kopen, denk bijvoorbeeld aan de volgende spellen:

  • Jambo
  • Monopoly
  • de Kolonisten van Catan

Behalve de enorme keuze aan spellen is het mogelijk wanneer je een bestelling voor 16.00 uur plaatst dat je deze de volgende dag al in huis hebt.