Waarom zou je een massagetafel kopen ?

massagetafel kopen

Een massagetafel kopen is erg belangrijk wanneer je een goede massage wilt geven. De ontvanger moet comfortabel kunnen liggen op de tafel, de tafel moet ook sterk genoeg zijn om grip te geven aan zowel de masseur en aan de ontvanger. De tafel moet stevig op zijn poten staan. Er zijn nog meer redenen waar je rekening mee moet houden.

massagetafel kopen

Soorten massagetafels

Er zijn veel verschillende massagetafels. Ze verschillen in ontwerp, constructie en stoffering. Je hebt de draagbare massage tafel de naam zegt het al, de belangrijkste factor is het gewicht, de tafels kunnen in tweeën worden gevouwen om ze gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen dit is handig om een massage bij iemand thuis te geven.

Stationaire tafels kunnen zwaardere patiënten ondersteunen en hebben een robuust ontwerp, deze tafel is ook ontworpen om op een plek te blijven staan, ze zijn zwaarder en robuuster. De prijs is gemiddeld. Deze massage tafels bevatten vaak ook opbergruimte, zoals voor kleedjes of olie.

De hydraulische of elektrische massagetafels kunnen gemakkelijk omhoog en omlaag worden gebracht. Dit is fijn voor klanten die moeite hebben met het klimmen op een hogere tafel. Deze massagetafel is erg sterk en gaat lang mee.

Verschillende soorten bekleding en vulling zorgen ook voor een ander gevoel. Als je kijkt welke ruimte je gaat gebruiken en wie de tafel zal gebruiken kun je de beste keuze maken voor de tafel. Of je er nu een voor thuis of professioneel gebruikt koopt, je moet alle factoren in overweging nemen om een goede massagetafel kopen.