Voor en na een Thai massage in Amsterdam

huidverbetering Waalwijk

Een massage is heerlijk. Het is misschien soms wat heftig tijdens de behandeling als je het niet gewend bent, maar na afloop weet je waarom je het hebt gedaan. De meeste mensen denken overigens dat je tijdens een Thai massage in Amsterdam lekker kunt gaan liggen en dat je niets hoeft te doen. Hoewel dat tijdens de behandeling waar is, geldt dat niet voor de momenten voor en na de behandeling. Daar raden we je aan enkele punten van actie te ondernemen. Die bespreken we hier graag met je. Zo zijn er een aantal belangrijke zaken die zorgen voor een fijn gevoel in de behandeling, maar zijn er ook stappen die je kunt ondernemen voor een beter resultaat. 

Persoonlijke factoren en de Thai massage in Amsterdam 

Een Thai massage in Amsterdam gaat gepaard met wat technieken die voor sommigen als wat heftig worden ervaren. Dat is vooral het geval als je last hebt van bepaalde dingen. Daarom is het goed om hier van tevoren alvast over na te denken. Als je bepaalde gezondheidsproblemen hebt zoals hartproblemen, een hoge bloeddruk, zwangerschap of recente verwondingen, is het belangrijk om dit vooraf te bespreken met de masseur. Daarnaast kan de intensiteit van de massage soms als intens worden ervaren, dus wees open en communiceer met de masseur over je comfortniveau. Je kunt dit van tevoren doen in het geval van medische zaken die bij je spelen, maar ook tijdens de behandeling wanneer het iets de intens aanvoelt. 

Lees je in, in de Thai massage Amsterdam

We raden je tevens aan om je in te lezen in de Thai massage in Amsterdam. Kijk van tevoren wat het precies inhoudt om een dergelijke massage te krijgen en kijk eventueel filmpjes. Ook is het handig een bezoekje te brengen aan de website van de massagesalon. Je krijgt zo vaak al een goed beeld van de Thai massage in Amsterdam. Als je dat eenmaal hebt, ga je er ook een stuk meer ontspannen in en weet je wat je te wachten staat. Op deze manier ben je beter in staat te genieten van de massage en de masseur of de masseuse zijn of haar werk te laten doen. Als je dat doet, is het ook beter voor het resultaat dat je uiteindelijk zult ondervinden. 

Na de Thai massage in Amsterdam

Dan zijn er nog enkele factoren die we met je willen bespreken voor na de massage. Zo raden we je aan dingen als sporten, roken, drinken en drugsgebruik te vermijden direct na de massage. Mocht je dat écht graag willen, wacht daar dan even een paar dagen mee. In principe kunnen deze dingen geen kwaad (buiten hun normale risico’s), maar zal het het effect van de Thai massage in Amsterdam (gedeeltelijk) tenietdoen. Dit geldt hetzelfde voor enige andere mentale inspanning of stress. Een Thaise massage is ook bedoeld om je lekker te laten ontspannen en ervoor te zorgen dat je in balans bent. De hiervoor genoemde dingen kunnen deze balans weer verstoren of ervoor zorgen dat je lichaam in de war raakt. 

Ben jij toe aan een massage? Dan moet je bij Het Massagehuys zijn!