Verzorgingsproducten aan je assortiment toevoegen? Zoek een goede groothandel

Groothandel verzorgingsproducten

Wanneer je aan het hoofd staat van een drogisterij of een winkel met een grote drogisterij-afdeling, dan is het op niveau houden van het assortiment van je drogist een taak waar veel tijd in kan zitten. De wereld van de verzorgingsproducten ontwikkelt zich namelijk nog altijd relatief snel. Deze ontwikkeling lijkt bovendien voorlopig nog lang niet ten einde te zijn. Goede kans dus, dat je met een behoorlijke regelmaat besluit oude producten uit het assortiment te halen en nieuwe verzorgingsproducten aan het aanbod toe te voegen. Deze nieuwe producten komen dan waarschijnlijk van een groothandel in verzorgingsproducten. Lees verder om te weten met wat voor groothandel je dan het best zaken kunt doen.

Kies voor een groothandel met deze kenmerken

Als je een groothandel zoekt om nieuwe verzorgingsproducten aan te schaffen voor in je winkel, kies dan een groothandel die hieraan voldoet:

  • Een groothandel die uitblinkt in het aanbod aan kwalitatief uitstekende verzorgingsproducten.
  • Een groothandel die hoog inzet op natuurlijke en biologische producten.
  • Een groothandel waar je prima terecht kunt voor adviezen over producten of het te voeren beleid.
  • Een groothandel waar sprake is van korte lijntjes, veel transparantie en een eigen contactpersoon.
  • Een groothandel die eerlijke prijzen hanteert voor de producten die je wilt inkopen.
Groothandel verzorgingsproducten

Zo voeg je nieuwe producten succesvol toe aan je assortiment

Het toevoegen van nieuwe producten aan je assortiment is natuurlijk altijd spannend. Mochten namelijk te weinig consumenten je producten kopen, dan betekent dat voor jou uiteraard een financiële tegenvaller. Natuurlijk ga je er echter niet vanuit dat dat gebeurt. Je bent namelijk, mogelijk na overleg met de groothandel, helemaal overtuigd van het nut van elk nieuw product. Om dat nut over te brengen zou je ervoor kunnen kiezen deze producten extra onder de aandacht te brengen. Dit kun je bijvoorbeeld doen via informatie met foldertjes, in brochures of je eigen website, terwijl welkomstkortingen het meestal ook goed doen.

Natrada heeft naast een groot assortiment aan verzorgingsproducten ook een wijngroothandel afdeling. Hier vind je de lekkerste biologische wijnen.