Veel keuze voor een borstvergroting

logo-150x114

dual-plane-voorMijn vriendin heeft een tijdje geleden besloten om een borstvergroting te laten doen. In het begin begreep ik niet zo goed waarom zij het wilde laten doen, maar naar een lang gesprek begrijp ik haar wel goed. Zij was er al een tijdje onzeker over en daarom is zij op zoek gegaan naar een goede kliniek.

Verschillende manieren

Toen ik samen met mijn vriendin informatie aan het opzoeken waren over de borstvergroting, kwamen wij er achter dat er heel erg veel verschillende manieren zijn om de vergroting uit te laten voeren. Niet alleen de vorm van de implantaat kan verschillen, maar ook de techniek waarmee de implantaat wordt geplaatst.

De borstvergroting bleek best ingewikkeld te zijn. Er was wel heel veel informatie beschikbaar online, maar mijn vriendin wilde toch horen wat de arts te zeggen had en daarom ging zij een week later langs bij de behandelend arts.

borstliftWat ik van mijn vriendin had begrepen was dat de arts gespecialiseerd was in een speciale techniek waardoor het er zo natuurlijk mogelijk uit zou gaan zien. Het was ook een van de eisen van mijn vriendin dat het er zo natuurlijk mogelijk uit zou gaan zien.

Een paar weken later is mijn vriendin onder het mes gegaan. Het herstel ging in de eerste week en beetje moeizaam, omdat mijn vriendin heel veel spierpijn had. De pijn was normaal na de behandeling.

Toen het verband er af mocht was mijn vriendin heel erg tevreden. Het zag er allemaal heel erg mooi uit en mijn vriendin is nu een stuk zelfverzekerder!