Parfum Van de Tap

parfum van de tap

Waarom Parfum?

Parfum is een product dat iedereen gebruikt of wel eens gebruikt heeft. Het dragen van een aantrekkelijk of frisse geur verhoogt de perceptie die andere mensen van u hebben. Geuren hebben namelijk een bijzondere werking op ons brein. Mensen die lekkerder ruiken vinden we onbewust aantrekkelijker of slimmer.

Parfum productie problemen

Het produceren van parfum is ontzettend duur. De kosten voor parfumflesjes, verpakkingen, reclames, ontwikkeling, en distributie is verbijsterend hoog in vergelijking met enkel de kosten en productie van de geurvloeistof. Daarom is er door slimme ondernemers een veel betere oplossing bedacht: parfum van de tap halen in plaats van steeds een nieuwe flesje moeten kopen.

parfum van de tap

Een duurzame oplossing is parfum van de tap

Omdat parfum vaak veel herhaalaankopen heeft is het veel beter voor het milieu als mensen hun parfum simpelweg zouden kunnen bijvullen via een tap. Zo hoeft u niet steeds zo’n nieuw flesje te kopen en voorkomt u al die onzinnige kosten van nieuwe verpakkingen en flesjes. Wat niet alleen veel beter is voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Waarom parfum van de tap?

Bij al veel verkooppunten in Nederland kunt u terecht om al uw favoriete en bekende parfums bij te vullen. U neemt uw flesjes zelf mee en betaald enkel voor de parfum die erin gegoten wordt. Geen onnodige kosten voor een nieuw flesje, geen nieuwe verpakkingen, geen onnodig plastic verbruik en tasje dus. Efficiënt, goedkoop en gemakkelijk!

Dames & heren parfum van de tap

Veel verschillende aquatische tot oriëntaalse geuren voor zowel man als vrouw zijn voor u bij vele verkooppunten beschikbaar. Kom gauw eens naar een verkooppunt en probeer gratis alle geuren uit die u aanspreken. Graag laten de medewerkers u kennis maken met het ruime aanbod van bekende parfums als ook eigen creaties.

Hoe werkt parfum van de tap?

U komt naar een verkooppunt en maakt kennis met het geurige aanbod. De vriendelijke klantenservice zal u alle geuren laten ruiken die passen bij wat u zoekt. Vervolgens kiest u een flesje van uw gewenste formaat en wordt het voor u gevuld. Is uw bijgevulde parfum na een tijdje weer op? Dan kunt u het flesje bij weer inleveren en laten vullen voor een nieuwe inhoud. Maar u kunt natuurlijk ook voor iets anders gaan? Dat is geheel aan u.
Met heel veel locaties in Nederland voor parfum tappen is er overal wel een plek waar u terecht kunt om een ‘refill’ te halen.

Onze vriendelijke klantenservice beantwoord al uw vragen

Heeft u vragen? Bent u ook al nieuwsgierig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen met een parfum tap locatie of kom simpelweg vandaag nog langs naar een verkooppunt om het rijke aanbod van tap parfums te ontdekken!