Mijn ervaring met een infraroodcabine kopen

infraroodcabine kopen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn infraroodcabine kocht. Ik heb altijd al graag thuis van een sauna willen genieten, en de enige manier waarop ik dat mogelijk kon maken was door er zelf een aan te schaffen. Terwijl ik verschillende winkels bezocht ben ik goed geadviseerd door verkopers over specificaties. Zij weten immers alles van een infraroodcabine kopen!

infrarood sauna

Verschil

Het verschil tussen een infraroodcabine en een gewone sauna is dat een infraroodcabine tussen de 40 en 60°C wordt. Dit is minder warm dan bij een gewone sauna, en toch effectiever. De infraroodwarme laat het bloed sneller circuleren en is goed voor het herstel van blessures. Ik liep al langer rond met het idee om een infraroodcabine te kopen, in plaats van een gewone sauna. Dit kwam doordat de cabine maar 40 tot 60°C wordt, en je het zitten in de sauna zo dus langer volhoudt.

 

infraroodcabine kopen

Persoonlijke ervaring

Ik heb me langere tijd verdiept in de infraroodcabines, omdat ik zeker wilde weten dat ik de goede koos. Er is ontzettend veel keuze, en aan elke cabine zit een voordeel. Er is voor iedereen een passende sauna. Sinds ik de sauna in huis heb gehaald, ben ik me bewust van de onrust waarin in eerst leefde. Minimaal 3 keer per week ga ik ’s avonds nog even in de infraroodcabine zitten om tot rust te komen. Het is ontzettend makkelijk, aangezien er een hele korte opwarmtijd is. Ik slaap beter en merk dat ik de volgende dag meer uitgerust weer op sta. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn aankoop, en kan dan ook iedereen aanraden om een infraroodcabine aan te schaffen!

infrarood sauna