Laat jezelf hier harsen in Venlo

harsen venlo

harsen venloDe zomer is inmiddels al in volle gang en daarom wilde ik mij graag laten harsen in Venlo of daar in de omgeving. Zelf vind ik het heel erg prettig om nergens haar te hebben, want dat ziet naar mijn idee toch een stuk beter uit. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een salon waar ik dit hier in de buurt kon laten doen. Voor mij was de prijs het belangrijkste, want soms heb ik echt het idee dat er veel meer voor wordt gevraagd dan het waard is. Van mijn moeder kreeg ik de tip om eens Coiffure Paris te gaan. Zij had hier hele goede verhalen over gehoord en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten.

Echt een aanrader

Uiteindelijk heb ik mij ook laten harsen hier in Venlo. Het deed helemaal geen pijn, dus dat viel mij alles mee. Het heeft mij nog minder gekost dan ik had verwacht, dus dat was een fijne meevaller. Degene die mij hielp was ongelofelijk aardig en ook nog eens snel. Na nog geen half uur stond ik buiten met hele gladde benen. Nu mag dat mooie weer van mij wel echt beginnen, zodat ik lekker korte broekjes en jurkjes kan gaan dragen.