HappySoaps zijn goed voor het milieu én voor je portemonnee

duurzame zeep

Vindt jij het, net als ik, ook belangrijk om tijdens het dagelijks leven te letten op duurzaamheid? Door te letten op verschillende dingen in ons dagelijks leven kunnen we het milieu zeker een handje helpen. Misschien voelt soms niet zo, maar elk kleine beetje helpt. Ook jij kan het verschil maken. Wist je bijvoorbeeld al dat zelf het wisselen van shampoo al een verschil kan maken. Zo heeft HappySoaps een shampoo bar dat niet alleen een goed product is, ook is het alles behalve schadelijk voor het milieu.

goed voor milieu

Waarom is het goed voor het milieu?

Dat er veel plastic in de oceanen drijven is over het algemeen wel bekend. Maar wist je dat er op dit moment 5 biljoen stukken plastic in onze zee drijven? Dat klinkt misschien wel als een hele hoop plastic en dat is het ook. Het plastic in onze zee en in de andere zeeën en oceanen is wereldwijd een groot probleem en hier moet ook zeker wat aan gedaan worden. Kleine beetjes kunnen al helpen. Daarom vind ik het initiatief van deze website ook zo goed. Zij hebben namelijk Shampoo Bars die geheel plasticvrij zijn en daarom niet slecht zijn voor het milieu en geen extra plastic achterlaten. 

goede zeep

Wat zijn de Shampoo bars?

Shampoo Bars van HappySoaps zijn zeker niet schadelijk voor het milieu. Zo zijn deze Bars helemaal plastic vrij, vegan en natuurlijk. Tijdens de productie, de transport en de opslag wordt tevens ook geen plastic gebruikt. Daarnaast zijn alle soorten Shampoo Bars helemaal vrij van palmolie. Maar nu denk je vast; heel leuk, zo’n shampoo bar, maar het kost vast veel meer dan een normale shampoo. Maar daar vergis je je in. Deze Bars zijn namelijk een stuk goedkoper dan normale shampoo’s. Wanneer je één Shampoo Bar gebruikt, gaat deze net zo lang mee als 3 tot 4 plastic shampoo flessen. Daarom is het zo’n Shampoo Bar niet alleen goed voor jou, het is ook nog eens goed voor het milieu en voor je portemonnee.