Mijn zoektocht naar een privé sauna Utrecht

Zon Zen en Zee Sauna Utrecht

Al een tijdje was ik op zoek naar een privé sauna Utrecht. Ik hou ontzettend van de warmte van een sauna. Naakt rondlopen is alleen niet mijn ding. Zeker niet in publieke ruimtes. De meeste sauna’s vallen voor mij dus al vrij snel af. Zelf een sauna in huis laten bouwen is natuurlijk een optie, maar wel een hele dure. Hierdoor besloot ik eens op Google te kijken of er in mijn omgeving (ik woon in Utrecht) geen privé sauna is.

Zen Zon en Zee

Bij Zen Zon en Zee vond ik waar ik naar zocht. Volgens de website kun je hier eenvoudig inchecken en als je wil alleen of met een bekende naar de sauna. Ideaal voor mensen zoals ik. Ik besloot dan ook een kijkje te nemen door een afspraak in te plannen. Eenmaal daar bleek het gebruik heel eenvoudig. Je meld je bij de balie aan. Daarna kun je je in je eigen hokje uitkleden en na een douche beurt beginnen aan je verwenmoment. Wat een heerlijk gevoel!

Genieten van de Sauna

Net als thuis

Het voelt net alsof je thuis een sauna hebt staan, alleen dan stukken goedkoper. Ook vind ik het fijn hem niet zelf te hoeven onderhouden. Het is namelijk een enorm tijdrovende klus. Ik had al wat onderzoek gedaan naar wat hiervoor nodig is. Door het intense zweten moet je een dergelijke kamer erg goed schoonhouden. Hier heb ik met mijn drukke werk en privé leven helemaal geen tijd voor. Bij deze sauna Utrecht kan ik naar binnen lopen en weer vertrekken: de rest wordt voor je gedaan.

Voor echt ontspannen

Na een sessie ben je weer heerlijk ontspannen en kan je er weer helemaal tegenaan. Voor iedereen die net als ik een druk bestaan heeft, is dit dus een absolute aanrader. Mocht je nog twijfelen, dan kun je hier lezen waarom zelf een sauna onderhouden een wel hele drukke bezigheid is, en zeker niet aan te raden. Door de goede service zou ik iedereen die nabij Utrecht woont Zen Zon en Zee ook aanraden.