Een moderne uitstraling in huis

Spiegels zonder lijst zijn essentieel voor een moderne uitstraling in huis. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, zien er netjes en strak uit en vergen weinig onderhoud. Bovendien krijgen stof en vuil weinig kans om de spiegel te verpesten. Een spiegel zonder lijst zorgt ervoor dat een kamer optisch groter lijkt en dat is één van de grootste voordelen aan deze mooie, tijdloze spiegels. Een spiegel zonder lijst geeft een soort balans, wat veel mensen heel prettig vinden.

Passen overal bij

Spiegels zonder lijst passen overal bij. Als je veranderingen aanbrengt in je huis, dan hoef je de spiegel niet mee te veranderen. Ook passen ze mooi aan je kastdeuren, ze kunnen de hele deur in beslag nemen en dan kun jij jezelf extra goed zien. Handig voor als je een outfit hebt uitgekozen en snel wil kijken of het er leuk uitziet.

Spiegels zijn vaak in verschillende vormen verkrijgbaar. Als dit niet het geval is, zal je een spiegel altijd op jouw gewenste vorm en maat kunnen laten maken.

Let op de kwaliteit

Misschien denk je dat spiegels die er hetzelfde uitzien ook allebei goede kwaliteit hebben, maar niets is minder waar. Je kunt aan de dikte van de spiegel, de laag op de spiegel en de kwaliteit van het glas zien of de spiegel een algehele goede kwaliteit heeft. De oppervlakte van de spiegel moet volledig plat zijn. Wanneer spiegels te dun zijn, komt dit de kwaliteit niet ten goede. ¼ inch wordt aangeraden als dikte. De laag op de spiegel is het beste gemaakt van zilver, dan heb je namelijk de beste kwaliteit spiegel voor je. Bovendien reflecteert dit ook het meeste licht. Ook moeten de randen van de spiegel netjes afgesneden zijn. Nu je weet waar je op moet letten is het nog een kwestie van uitzoeken!