Dry needling in Alphen aan den Rijn

Dry needling Alphen aan den Rijn, dit is een soort methode gericht op de behandeling van chronische pijn en myofasciale problemen en stijfheid en pijn in de spieren. Gedurende deze behandeling worden er een soort acupunctuur naalden op bepaalde triggerpoints gezet. Deze zorgen ervoor dat de spieren gaan prikkelen en hierdoor ontstaat een soort verkramping in de spier, als een reflex. Dit wordt een local twitch respons genoemd. Nadat de spier is geprikkeld zal er ontspanning ontstaan en later zal de doorbloeding herstellen. Hierdoor zal de de pijn afnemen en de spier- en gewrichtsfunctie neemt toe.

Wat een geweldig gevoel

Al jaren loop ik te kampen met pijn in mijn armen en benen. Hoe langer dit duurt des te meer pijn ik te verduren kreeg. Tot ik van een goede kennis de tip kreeg om eens naar de dry needling Alphen aan den Rijn te gaan. Hier heb ik meteen een afspraak gemaakt en kon ik dezelfde week nog terecht. Je geloofd het of niet, maar na de eerste behandeling heb ik al een stuk minder pijn en kan ik weer zo pijnstillers de dag doorkomen. Wat ben ik blij dat ik deze tip had gekregen, want elke dag met pijnstillers rondlopen is ook geen optie.