Betaalbaar matras 160×200

matras 160x200

Op dit moment zijn er veel verschillende soorten bedden en matrassen leverbaar. Het is daardoor ook lastig om de juiste combinatie te kiezen die bij jouw lichaam aansluit. Om voor ieder lichaam kwaliteit te garanderen, wordt al het beddengoed uitvoerig getest. Zo wordt beddengoed getest op comfort, ventilatie en allergie. De combinatie van goed een comfort en een goede ventilatie zorgt voor een betere nachtrust. Een voorbeeld van zo’n matras is het matras 160×200. Dit matras is 160 centimeter lang en 200 centimeter breed. 

matras 160x200

Past het matras 160×200 bij ons?

Het matras 160×200 is ontworpen voor twee personen. Dit matras geschikt is voor een tweepersoonsbed. Je kunt dus samen met je partner gebruik maken van dit matras. Doordat het bed een breedte van 160 centimeter heeft, zal je allebei voldoende ruimte hebben voor een comfortabele nachtrust. Daarnaast heeft het bed een lengte van 200 centimeter. Dit houdt in dat de maximale lengte voor dit bed ongeveer 185 centimeter is. Het is belangrijk om hiervoor een expert te raadplegen. Het zou dan ook zonde zijn als je bed te klein is. 

Past traagschuim bij mij?

Op dit moment zijn er maar liefst 9 verschillende soorten vullingen voor je matras. Een van deze vullingen is traagschuim. Traagschuim is ontwikkeld voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Daarnaast is het matras geschikt voor alle seizoenen. Dit matras wordt het zogeheten ‘twee in een matras’ genoemd.